TERMENI SI CONDITII

Acest site este proprietatea Sc.Atelier Seduce Srl, telefon 0721.534.527, mail office@seducebyconstantin.ro

Folosirea, vizitarea site-ului sau cumpararea produselor, reprezinta acceptul dvs in ceea ce priveste Termenii si Conditiile in consecinta va rugam sa cititi cu maxima atentie, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestea va rugam sa nu plasati comanda.

Termenii si Conditiile pot fi actualizate si modificate in functie de politicile interne ale societatii sau reglementarile in domeniu, fara nici o notificare prealabila, deci va sfatuim sa verificati periodic aceaste informatii si sa luati la cunostinta toate aceste modificari.

Asadar continutul furnizat pe acest site (inclusiv imagini, produse si descrierea acestora) nu sunt pentru a fi copiate, transmise sau distribuite fara acordul persoanei detinatoare.
 

PRODUSE LA COMANDA

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele Seduce by Constantin sunt realizate manual la comanda,si intra in executie in urma cererii dvs dupa specificatiile configurate de dvs (marime,culoare, platforma, toc, accesorii,etc) si deci sunteti pe deplin responsabil(a) de imaginea/forma produsului final.

Seduce by Constantin garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.Toate materialele folosite în procesul de productie provin de la cei mai performanti furnizori din Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare. Pielea utilizata in realizarea produselor este naturala, iar tehnologia si etapele de manufactura implicate corespund celor mai inalte standarde de calitate.
Produsele confectionate la cererea clientului,dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."
Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fiti pe deplin multumit(a) de produsele Seduce by Constantin, va asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam
 solicitarea dvs de retur.

 

PRODUSE PE STOC

Produsele cu aceasta informatie afisata in pagina de produs sunt produse existente pe stoc.

Confom OUG nr. 130/2000 art. 4 lit. b) - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."
Conform OUG 34/2014 art. 9 (1) - "Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere [...]." 

 

PRET


Pretul produselor este mentionat pe site, acesta include TVA .Va atentionam ca exista situatii cand, in urma mentiunilor facute de dvs in configurarea comenzii,pretul poate suporta modificari. In aceste cazuri, va vom informa  asupra pretului corect inainte de procesarea comenzii.
 

TERMEN DE EXECUTIE

Procesul de productie dureaza maxim 10 zile lucratoare,de la data confirmarii comenzii.Procesarea comenzii plasate pe site va avea loc dupa confirmarea telefonica.
 

 MODALITATEA DE PLATA

Plata ramburs (la livrare) –Livrarea produselor se face prin curier rapid si veti plati plati numerar in momentul receptionarii coletului

Ordinul de plata/Transferul bancar – Veti primi un email cu factura proforma in baza careia se va achita un avans sau integral valoarea produsului

 Important!  La anumite comenzi,ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 50% din valoarea produsului, iar restul de plata se face la livrare.
 

 LIVRARE

Trasportul este asigurat de Fan Courier Express,oriunde in tara,timpul de tranzit al produselor de la expediere fiind de 1-2 zile lucratoare. Plata curierului se face de catre client in felul urmator:

-18 ron in Bucuresti si 22 ron in alte orase (primul kilogram) /1,20 RON( fiecare kilogram suplimentar)
O pereche de pantofi nu depaseste greutatea de 1 kg.

Transportul coletelor ce depasesc valoarea de 900 RON este gratuit pentru comenzile aflate in zona de acoperire a curierului
Puteti vedea lista completa aici:https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf

Comenzile sunt livrate de curier luni-vineri intre orele 10:00-18:30 la adresa mentionata in comanda.
Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.
Avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu putem solicita firmei de curierat partenere livrarea la o anumita ora si nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat partenera.
Firma de curierat are obligatia sa efectueze 2 incercari de livrare. In cazul in care, in urma celor 2 incercari de livrare, comanda nu poate fi livrata, coletul se va retine in sediul Fancourier timp de 7 zile lucratoare dupa care se intoarce la noi iar comanda dvs va fi anulata.
In aceasta situatie ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate de dvs in avans (daca este cazul ) reprezentand cheltuieli ocazionate de manufacturarea produsului si cheltuieli de transport.

 

ANULARE COMANDA

Daca doriti sa anulati o comanda insa aceasta a fost confirmata si trimisa in productie,avind in vedere ca s-a inceput manufacturarea ei ,ne rezervam dreptul de a retine sumele achitate de dvs in avans.
 

DEFECTE DE FABRICATIE

In cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie va rugam sa ne anuntati in vederea returnarii produsului.
Defectele de fabricatie se refera produsele primite cu defecte: toc rupt / dezlipit, talpa rupta / dezlipita, piele rupta / taiata / crapata / patata, produs descusut.

Defectele de fabricatie nu se refera la particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati.
Aceste aspecte arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele / pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra si poate colora usor suprafata cu care vine in contact.
Acest lucru se intampla la primele purtari, pana produsul dobandeste o patina unica / micile neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual / pielea cu care este captusita incaltamintea nu a fost tratata chimic în mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejarii pielii dvs), si deci exista riscul migrarii culorii / pieile care au fost ceruite si lustruite manual, in acest caz pielea continua sa se “uzeze” in mod natural, escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

 

GARANTIE

Produsele Seduce by Constantin beneficiaza de o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitionarii.
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau deteriorare. Produsele de incaltaminte trebuie probate pe o suprafata neteda care nu lasa urme de uzura pe talpa..

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:

- produsele deteriorate ca urmare a uzurii morale si fizice normale (purtare)
- produse deteriorate ca urmare a transportului, manipularii, depozitarii in conditii improprii
- produse deteriorate ca urmare a expunerii produsului la factori severi de mediu (soare, ploaie, zapada, socuri termice etc)
- deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, perforare cu unghia, agatare, lovire, zgariere, condus, etc) sau de animale de companie
- defecte cauzate de utilizarea neadecvata, în mod abuziv, incorecta, a produsului si sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost proiectat
- interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului
- intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate)
Certificatul de garantie asigura toate drepturile conferite consumatorilor de legislatia în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc). 


MARIME NEPOTRIVITA

In cazul in care este prima ta comanda pe site si in cazul in care nu ai probat produsele noastre, produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi modificat/inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, jumatate de marime,maxim o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru modificarea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, si trebuie sesizat in termen de 3 zile de la receptia produsului.
Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza modificare/inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).
Deasemena pot exista si solicitari de modificari ulterioare care se pot solutiona contra cost.

 

PROCEDURA DE RETURNARE

In cazul in care doriti sa returnati un produs trebuie sa ne comunicati explicit aceasta intentie,  fie pe email la adresa office@seducebyconstantin.ro, fie prin completarea Formularului de Retur.
Dupa analizarea solicitarii dvs, vom confirma detaliile solutionarii returului.

Retur refuzat – din pacate produsul nu poat fi returnat

Retur acceptat – va rugam sa urmati pasii de mai jos:

  • pregatiti produsul pt expediere (adresa mentionata la contact) - produsele trebuie expediate in maxim 5 zile de la primirea confirmarii pe email.
  • verificati daca sunt indeplinite toate conditiile de returnare de mai jos
  • contactati firma de curierat rapid
  • pastrati confirmarea de trimitere (AWB.

     

     

CONDITII DE RETURNARE

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau deteriorare. Produsele de incaltaminte trebuie probate pe o suprafata neteda care nu lasa urme.
Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original nedeteriorat, cu sigiliul si etichetele originale nedeteriorate. Atat cutia de pantofi cat si sigiliul si etichetele sunt parte a produsului achizitionat.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur completat in clar cu toate informatiile (Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.
Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de dvs.

Daca ati primit un produs gresit sau cu un defect de fabricatie,transportul va fi suportat de Seduce by Constantin.
Nu acceptam pachete cu plata ramburs.

 Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat.

Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. 

Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.
Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

Restituirea contravalorii produsului se va face prin transfer bancar in contul IBAN mentionat de dvs in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii returului la adresa mentionata la contact.
In cazul in care returul se solutioneaza prin restituirea contravalorii produsului, nu se va restitui si taxa de livrare

Daca returul se solutioneaza cu o modificare/inlocuire,produsul se va retrimite in maxim 7 zile lucratoare.