Returnare Produse

PRODUSE LA COMANDA


Va rugam sa aveti in vedere ca produsele Seduce by Constantin sunt realizate manual la comanda,si intra in executie in urma cererii dvs dupa specificatiile configurate de dvs (marime,culoare, platforma, toc, accesorii,etc) si deci sunteti pe deplin responsabil(a) de imaginea/forma produsului final.
Seduce by Constantin garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.Toate materialele folosite în procesul de productie provin de la cei mai performanti furnizori din Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare. Pielea utilizata in realizarea produselor este naturala, iar tehnologia si etapele de manufactura implicate corespund celor mai inalte standarde de calitate.
Produsele confectionate la cererea clientului,dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.
Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."
Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fiti pe deplin multumit(a) de produsele Seduce by Constantin, va asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea dvs de retur.

PRODUSE PE STOC


Produsele cu aceasta informatie afisata in pagina de produs sunt produse existente pe stoc.
Confom OUG nr. 130/2000 art. 4 lit. b) - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."
Conform OUG 34/2014 art. 9 (1) - "Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere [...]."

PROCEDURA DE RETURNARE

In cazul in care doriti sa returnati un produs trebuie sa ne comunicati explicit aceasta intentie, fie pe email la adresa office@seducebyconstantin.ro, fie prin completarea Formularului de Retur. Dupa analizarea solicitarii dvs, vom confirma detaliile solutionarii returului.
Retur refuzat – din pacate produsul nu poat fi returnat
Retur acceptat – va rugam sa urmati pasii de mai jos:
- pregatiti produsul pt expediere (adresa mentionata la contact) - produsele trebuie expediate in maxim 5 zile de la primirea confirmarii pe email.
- verificati daca sunt indeplinite toate conditiile de returnare de mai jos
- contactati firma de curierat rapid
- pastrati confirmarea de trimitere (AWB).

CONDITII DE RETURNARE


Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau deteriorare. Produsele de incaltaminte trebuie probate pe o suprafata neteda care nu lasa urme.
Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original nedeteriorat, cu sigiliul si etichetele originale nedeteriorate. Atat cutia de pantofi cat si sigiliul si etichetele sunt parte a produsului achizitionat.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de formularul de retur completat in clar cu toate informatiile (Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.
Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de dvs. Daca ati primit un produs gresit sau cu un defect de fabricatie,transportul va fi suportat de Seduce by Constantin.
Nu acceptam pachete cu plata ramburs.
Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat.
Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport.
Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.
Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.


Restituirea contravalorii produsului se va face prin transfer bancar in contul IBAN mentionat de dvs in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii returului la adresa mentionata la contact.
In cazul in care returul se solutioneaza prin restituirea contravalorii produsului, nu se va restitui si taxa de livrare Daca returul se solutioneaza cu o modificare/inlocuire,produsul se va retrimite in maxim 7 zile lucratoare.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: