La comanda

Pe site-ul www.seducebyconstantin.ro se poate comanda incaltaminte confectionata dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar.

Configurarea comenzii se face prin alegerea marimii(dupa ce v-ati masurat lungimea si circumferinta in zona monturilor si ati consultat ghidul de marimi),culorii,tipului de piele,tocului,accesoriilor etc cu mentiunea ca unele detalii pot implica costuri suplimentare.

Daca modelul dorit nu are afisata informatia de a fi in stoc si vreti sa il comandati fidel imaginii,acesta poate fi realizat la comanda,in urma cererii dvs exprese conform specificatiilor confirmate de dvs.

Produsele personalizate pot fi ajustate astfel incat sa indeplineasca cat mai bine caracteristicile dvs personale (latime,lungime,jumatati de nr,calapod schimbat,tipar cizme pe pulpa,inaltime etc) 

Daca aveti un model preferat in afara colectiei noastre,ne puteti trimite o poza si noi vom face tot posibilul sa va indeplinim dorinta.

In situatiile mentionate mai sus,sunteti pe deplin responsabil(a) pentru imaginea/forma produsului comandat iar Seduce by Constantin pentru furnizarea acestuia conform specificatiilor dvs si standardelor de calitate prezentate.

Produsele confectionate la cererea clientului,dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."
 

Va incurajam sa va personalizati modelul ales prin propria combinatie de culori si materiale. Creeaza-ti pantofii in stilul tau!

Mostre piele => http://seducebyconstantin.ro/mostre-piele

 

 

Tot tu vei hotari forma,dimensiunea tocului dorit si daca aplicarea platformei este confortabila pentru tine sau nu.

Confortul este un aspect important, de aceea vom avea grija ca incaltamintea sa fie facuta pe dimensiunile picioarelor tale.

Cum masor pentru pantofi,sandale,balerini? Vezi film demonstrativ http://www.youtube.com/watch?v=X321-YKPXGY
Masuratori in plus pentru cizme si ghete.Vezi film demonstrativ http://www.youtube.com/watch?v=FPcfoYli7RI

1)Se deseneaza conturul piciorului cu pixul perfect perpendicular pe o foaie de hartie
2)
Se masoara cu o rigla distanta dintre calcai si varful degetului mare,dimensiunea obtinuta reprezinta lungimea piciorului
3)Se masoara circumferinta piciorului (latimea) peste cele 2 monturi laterale
4)Se repeta 
pasii si pentru celalalt picior (un picior este in general mai mare decat celalalt) si consulta tabelul de marimi de mai jos,folosind dimensiunea(lungimea) piciorului mai mare.

Daca ai nevoie de suport in alegerea numarului potrivit,ne poti suna la 0721.534.527 sau sa ne trimiti masuratorile tale pe email office@seducebyconstantin.ro
 

 Ti-am dat toate motivele pentru a nu mai alerga prin magazine zile intregi cautand pantofii visati.Ne-am pus in gand sa te seducem cu produse romanesti de calitate la preturi accesibile,avand in domeniu o experienta de 10 ani.Te asteptam sa ne contactezi pentru a stabili impreuna toate detaliile necesare realizarii pantofilor tai!!!