TERMENI SI CONDITII

Acest site este proprietatea persoanei fizice Constantin Gherghi,telefon 0721.534.527, mail office@pantofi-dama.ro .
Asadar continutul furnizat pe acest site (inclusiv imagini, produse si descrierea acestora) nu sunt pentru a fi copiate, transmise sau distribuite fara acordul persoanei detinatoare.

Prin accesarea acestui site www.pantofi-dama.ro sunteti de acord ca persoana detinatoare nu este responsabila pentru orice dauna directa sau indirecta, pierderi care decurg din utilizarea informatiilor, produselor sau materialelor incluse in acest site sau orice site-uri legate de acest site.

PRET

Pretul produselor este mentionat pe site, acesta include TVA .Va atentionam ca exista situatii cand, din cauza unor erori ale site-ului pretul afisat poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, va vom informa  asupra pretului corect inainte de livrare.

 MODALITATEA DE PLATA

Plata in numerar  se face in lei,  la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul firmei. In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Ordinul de plata/Transferul bancar este foarte des folosit de catre clientele din afara Bucurestiului pentru a plasa o comanda.

Important! Pentru modelele facute la comanda, ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 50% din valoarea produsului, iar restul de plata se face la livrare.Pentru modelele care sunt pe stoc, plata se face la livrare, conform pretului produsului.

LIVRARE

Trasportul este asigurat de Fan Courier Express. Plata curierului se face de catre client in felul urmator:
-15 RON (primul kilogram) /1,20 RON( fiecare kilogram suplimentar)

O pereche de incaltaminte nu depaseste greutatea de 1 kg.
Transportul coletelor ce depasesc valoarea de 500 RON este gratuit. 

Livrarea produselor aflate pe stoc se face intr-un termen de 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Acest termen poate fi diferentiat in functie de greutate si destinatie .
Expeditiile se vor prelua de luni pana vineri ( 09:00-18:00 ), cu posibilitatea de a prestabili o ora de ridicare a expeditiilor in fiecare zi.
La cererea expresa a clientului expeditiile preluate vineri se vor putea livra sambata.


Pentru produsele la comanda trebuie sa luati in considerare si termenul de executie,livrarea se va face in 10 zile lucratoare.

POLITICA DE RETURNARE

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului conform art. 7(1) din Ordonanta de Guvern (OG) nr 130 / 2000 privind privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile directe de returnare.

Atragem atentia !!!


 Nu pot fi returnate produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa.In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in contul clientului in cel mult 30 de zile de la retur.

Produsele realizate la comanda ,personalizate dupa specificatiile clientei nu se pot returna conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10 ,,Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte,cu exceptia cazurilor in care au convenit altfel:contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiie consumatorului sau a unor produse distinct personalizate,precum si acelora care ,prin natura lor, nu pot fi returnate.,,